Dagan NL

Yizhar DAGAN, eigenaar

Dagan Flute Atelier

Dagan Fluitatelier werd in 1988 in Amsterdam gevestigd en houdt zich bezig met alle facetten van de verkoop, reparatie, import en handel in verzilverde, zilveren en gouden dwarsfluiten. Het bedrijf levert instrumenten en uitgebreide service aan privéleerlingen, leerlingen van muziekscholen, conservatoriumstudenten en aan professionele fluitisten in Nederland en de rest van Europa.

Ruime ervaring, laatste ontwikkelingen

Uit elk aspect van zijn werk blijkt dat Dagan al sinds 1970 actief is op het gebied van fluitreparatie en ruime ervaring heeft als reparateur van blaasinstrumenten. Die ervaring deed hij op in Parijs, New York en Amsterdam en bij de Muramatsu Flute Company in Tokio, waar hij een degelijke leerschool doorliep in productie en reparatie. Dagan pakt zijn zaken professioneel aan: hij volgt de laatste ontwikkelingen op het terrein van de reparatietechnologie, heeft alle aandacht voor de individuele behoeften van zijn klanten en maakt gebruik van de beste oorspronkelijke reserve-onderdelen.

Uitmuntende verkoopvoorwaarden

Dagan is de exclusieve importeur agent van handgemaakte fluiten voor Burkart – Flute Masters Company – Mateki – Muramatsu, en is de officiële verkoper en importeur van diverse merken studiefluiten. Dagan houdt zich persoonlijk bezig met alle onderdelen van de bedrijfsvoering en biedt de klant daardoor efficiëntie, een constante en hoge kwaliteit, uitmuntende verkoopvoorwaarden en een voortreffelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Yizhar Dagan import, repairs and sells (new and/or used) flutes, piccolos and head-joints of Altus ● Azumi ● Bonneville ● Brannen  ● Burkart ● Faulisi ● Flute Masters Company ● Hammig ● Haynes ● Jupiter  ● Jack Moore ● Kotato ● Louis Lot ● Mateki ● Miyazawa ● Muramatsu  ● Nagahara ● Pearl ● Powell ● and more

Algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nummer 2367. Handelsregister 204776, BTW-nummer NL821137918B01